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La table


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price category:: 60.- and +
022 301 13 .. <-Afficher No complet
31 rue Jacques-Dalphin Carouge Genève 1227 46.18319 6.13966
1227 Carouge



35
Reviews


+ my restos Vote

grade (109 votes)6.41 /
10
cuisine 6.44
atmosphere: 6.34
Visites ce mois: 226

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1-10

biscome
biscome
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22 medals
( 17 comments )
13-Sep-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Really excellent dishes, impeccable service and staff very friendly! by cons is a bit expensive, I'll go back when my wallet allows me ...





dzudzu1
dzudzu1
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490 medals
( 404 comments )
11-Sep-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Alors nous y fûmes à ce fameux "La Table" de Carouge. La façade est en rénovation si bien que l'accueil extérieur n'est pas très favorable. L'accueil dans le restaurant est meilleur, heureusement. Il n'y a pas de Chasselas pour l'apéro et ça, c'est un véritable scandale pour un restaurant de Carouge. Alors on nous refile du Viognier à CHF 7.00 le déci ce qui doit faire si je compte bien CHF 70.00 le litron. Est-ce du vol ou de l'escroquerie? On nous suggère pour l'entrée une cassolette de chanterelles. C'est fort bon, il est vrai, mais c'est fort payé aussi, CHF 22.00 par personne. Là aussi, par rapport au kilo, ça doit bien faire CHF 220.00. Le tartare était excellent et relativement bon marché, mais alors les 4 gambas pour CHF 44.00, ça fait aussi cher la gamba. C'était bon, certes, mais sans plus. Les cafés sont à CHF 4.00, certes avec 3 mini biscuits. Mais croyez-vous que la patronne ou la cheffe de rang aurait eu l'idée d'en offrir un. Que nenni! En résumé, bon restaurant mais beaucoup beaucoup trop cher. A force de vouloir forcer sur les prix, il n'y aura bientôt plus personne, ce d'autant qu'il n'y avait que 3 tables d'occupées ce soir là, 12.09.09. Si j'étais patron, je préférerais avoir un bistrot bien rempli et dans les normes des prix plutôt qu'un établissement à ¾ vide avec des prix surfaits. Mais peut-être que mon avis n'est pas celui de tout le monde. Alors La Table, peut-être une autre fois, quand le système financier aura changé. C'était bon, mais…




Gulliver
Gulliver
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3 medals
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23-Apr-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
We pass in front of the card looked nice, there was room we sat. Service friendly, lovable, and pretty fast, non-smoking room. Conclusions: The best foie gras de Geneve, a good recommendation for wine, and tagliatelle with morels as we would have liked to eat four or five plates. A wonderful find, all in a room a tad noisy in the materials. The staff is not prudish, a conversation, and the dessert was at the height of the rest, it is to say almost perfect ... A simple advice: change the coffee machine. Excellent location.




vjn
vjn
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167 medals
( 134 comments )
06-Apr-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
It's always so good! Bravo continue




klemmester
klemmester
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3 medals
( 2 comments )
22-Feb-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
my wife and I celebrated our anniversary here Saturday evening. Service was impeccable: we were well advised to wine and we were able to answer all our questions about the dishes. Everything was excellent (bream tartar, foie gras, duck breast). Good selection of wine open. Beucoup people, but intimate. If I have to make a negative comment is that the food was not very rich ... too bad because the dishes of South West (duck, foie gras) inspires.




dancarou
dancarou
medal
19 medals
( 15 comments )
02-Feb-09  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Charming little restaurant in the center of the old Blackbird. Fine dining and excellent, the service is attentive and efficient. The price is excellent value. And, the icing on the cake: the room is non smoking.




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