French Deutsch

Sens


Français
price category:: 60.- and +
022 708 17 .. <-Afficher No complet
6 rue des Pâquis Genève Genève 1201 46.20978 6.14807
1201 Genève



21
Reviews


+ my restos Vote

grade (37 votes)5.63 /
10
cuisine 5.54
atmosphere: 5.80
Visites ce mois: 39

Opening hours

Lu Ma Me Je Ve Sa Di
Midi
Soir
21 comments | add a comment
2012 2011 2010 2009 2008
1-10

sophieb
sophieb
medal
5 medals
( 4 comments )
02-Sep-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
stop saying that it's expensive! this is not more expensive than elsewhere in Geneva and especially the quality of benefits vault really the price. For example, choose the "formula" starter, main course and dessert, all for sfr. 79.00 per person. Cher? let's be frank! Geneva there are many restaurants at this price or even more expensive and very poor quality. We were delighted with our evening in this "magic" place. Very nice wine list, attentive service and discreet, original and tasty dishes. Thank you for this wonderful evening. Would recommend especially for a head-to-face. Do not forget to visit their "small" cozy terrace, all in full Paquis!





greekgoddessoffate
greekgoddessoffate
medal
29 medals
( 25 comments )
23-Jul-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
visit in March 2008 - yes it's expensive - yes the portions are AVERAGE, - card with little choice - but it's good cons, end, tasty - good service, nothing more - and still water comes from wales (me too) .. then nothing to say .. lol - interesting caramel dessert - 5 tables in all and for all - so book - very boutique way I like it if someone else is paying .. lol ..




mdefra
mdefra
medal
4 medals
( 2 comments )
15-Jun-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
We dined side restaurant last night. Cuisine, set free flavors, sometimes as the superposition sureprenantes asparagus and pomplemousse, but still very successful, it is pure pleasure in a little price after all very proper for this level of quality. A couple try to enjoy the atmosphere.




Hedoniste
Hedoniste
medal
2 medals
( 1 comments )
28-Feb-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Connaissant depuis plusieurs années le Jardin des Sens de Montpellier, nous nous disions que l’ouverture d’un autre restaurant des frères Pourcel amènerait de la fraicheur dans le panorama gastronomique genevois. Situé dans un hôtel de la rue des pâquis au décor actuel, oscillant entre les aspects baroques, lounge et ethniques, le restaurant ne comporte qu’une demi-douzaine de tables. Après avoir traversé le hall de l’hôtel, passé devant le bar, c’est au fond d‘une pièce que se trouve la salle de restaurant. La carte comporte une quinzaine de plats et les menus sont à choix : entrée + plat principal + dessert ou variation à choix. La formule la plus chère doit avoisiner les 90 francs. Après un choix de plats alléchants, le cuisinier vient saluer la salle aux alentours des 20 :30, une partie des convives n’ayant pas encore commencé de diner. Après des salutations courtoises, le cuisinier précise d’entrée que le restaurant n’à rien avoir avec la cuisine des jumeaux Pourcel, et qu’il ne s’agit que d’un « échange » de bons principes. Ses propos frôlent une prétention démesurée laissant penser que « le label Pourcel » leur sert à eux pour avoir une attache à la suisse et non à ce cuisinier d’origine du sud de la France. La discussion se termine…n’ayant aucune remarque ou commentaire à donner puisque rien ne nous avait été servi. La carte des vins est intéressante mais chère (rares sont les vins rouges en dessous de 60 francs). Nous avions choisis en entrée le foie gras poilé aux épices, les coquilles saint jacques fumées dans une crème de choux fleur, suivis d’un dos de dorade au fenouil et une souris d’agneau frottée au genièvre. Les portions ne sont pas généreuses mais passons. Ce qui fut le plus gênant fut la tiédeur de tous les plats, qui sont relativement bien cuisinés mais rien de renversant. Le service est assez approximatif (un maitre d’hôtel qui oscille entre le bar et la salle de restaurant) et une seule serveuse pour l’ensemble des convives. Cela se traduit par de longues attentes, et probablement une des raisons de la tiédeur des mets. Notre impression est très mitigée et l’apparence du coté « franchising » saute aux yeux, la cuisine n’ayant pas ou peu de lien avec « les jumeaux ».




eastwest
eastwest
medal
2 medals
( 1 comments )
24-Feb-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
New restaurant downtown, charming, elegant chic and sophisticated ... worth the trip ... The Pourcel brothers are at the origin. Two menus: one with one side or gourmet tapas appetizers while tasting chic, the second: a la carte restaurant! Very nice, but you have to book because there are only 20 seats on each side




L. de G.
L. de G.
medal
4 medals
( 3 comments )
21-Feb-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Part?? Incredibly, the decoration was done with great taste! the restaurant is lit with soft lights and candles. the atmosphere with this exquisite blend of modern and heat ... hard to describe. must go! and c is the food excellent and varied new! the service is good. LdeG




mejean
mejean
medal
5 medals
( 3 comments )
06-Feb-08  Give a medal to this user! Bookmark and Share
A marvel (though expensive). The setting, ambience, service. Everything is chic as it should. Very small room, very nice and what we've tasted was superb in taste and cooking. A place to recommend for a head-head. Bravo.




Restaurateur Access

Not yet a member?
You had 39 visits on this page since the beginning of this month.

Post your menu, specials of the week, pictures and more on your page.

Obtenez votre Rapport Mensuel Gratuit

Informartion

Restaurateur Subscription




Feedback Form