French Deutsch

Le Dix Vins


Français
price category:: 60.- and +
022 342 40 .. <-Afficher No complet
29 rue Jacques-Dalphin Carouge Genève 1227 46.18342 6.13961
1227 Carouge


Terrasse

122
Reviews


+ my restos Vote

grade (328 votes)7.46 /
10
cuisine 7.60
atmosphere: 7.18
Visites ce mois: 2443

Tags Add Tag



Opening hours

Lu Ma Me Je Ve Sa Di
Midi
Soir
122 comments | add a comment
2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005 2004 2003 2001
1-10

nat74
nat74 Utilisateur Verifie par SMS
medal
1 medals
( 1 comments )
08-Jul-14  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Excellent - Pour moi c'est un des meilleurs resto de Genève, je n'ai jamais été déçue; c'est fin et savoureux, un vrai délice - equipe super pro. Un peu bruyant mais c'est ambiance bistrot.... J'y vais a chaque fois que je fête un evenement.





Kermitgourmand
Kermitgourmand Utilisateur Verifie par SMS
medal
2 medals
( 2 comments )
05-Jun-14  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Nous nous réjouissions de manger au Dix Vins ce midi, et à notre grande surprise, il n'y a pas de plat du jour. Et de ce fait, le restaurant était vide, seules 3 tables étaient prises. Résultats: un plat à 45.-, un verre de vin et un café, 67.-, ça fait vraiment cher. En plus les serveurs sont assez insistants pour que l'on commande des entrées, des desserts et on se sent mal à l'aise de dire non. Le plat était délicieux, mais vu le prix, il laisse un petit goût amer.




aaraufiesta
aaraufiesta Utilisateur Verifie par SMS
medal
20 medals
( 12 comments )
27-Mar-14  Give a medal to this user! Bookmark and Share
toujours aussi bon, Une valeur sûre




cupcake
cupcake
medal
47 medals
( 44 comments )
31-Jan-14  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Divine food with extremely slow service. A typical bistro style style restaurant, which as another reviewer noted I would not recommend for a romantic dinner and it's loud and the tables close together. DO reserve in advance. Sufficiently varied menu and yes, the food and wine are not cheap. The food is not pretentious (so don't expect beautifully arranged plates), the portions are sufficient and delicious. LOVED the calamaretti in garlic and whole roasted seabass. My partner's tournedos were cooked to perfection with the perfect sauce to accompany it. The dessert was a slight let-down after the excellent starters+mains, but acceptable. Starters are all around CHF 25, mains CHF 40 - 60 and desserts CHF 12 - 16. The service was really very slow (to extent of more than one table being annoyed about it) but polite.




Restaurateur Access

Not yet a member?
You had 2443 visits on this page since the beginning of this month.

Post your menu, specials of the week, pictures and more on your page.

Obtenez votre Rapport Mensuel Gratuit

Informartion

Restaurateur Subscription




Feedback Form